• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE (17:20): Federația Israeliană de Fotbal a reacționat după ce în presa din toată lumea a apărut informația că unul dintre cei 6 spectatori care au intrat pe teren în timpul meciului Israel - Spania a încercat să-l atace pe Isco cu un cuțit.

 

Oficialii fotbalului israelian neagă această informație, la fel și Poliția. "Nu știm de unde a apărut această infroamție, dar este falsă. Nu cred că naționala Spaniei a mai fost primit undeva în lume cu atâta afecțiune și în special Isco" a declarat, pentru Marca, un reprezentant al Federației Israeliene de Fotbal.

 

 


VIDEO Israel - Spania 0-1. Momente de panică la Ierusalim, după partida Israelului cu Spania, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Şase spectatori au intrat pe teren după finalul partidei, iar unul dintre ei, înarmat cu un cuţit, a încercat să îl atace pe mijlocaşul lui Real Madrid, Isco.

"S-a separat de grup şi a fugit înspre Isco. Şi-a scos cuţitul, însă a fost oprit de poliţişti înainte de a ajunge la Isco", au scris israelienii de la Times.

VIDEO MOMENTUL TENSIONAT DE LA IERUSALIM (sursa: As)

Toţi cei şase suporteri au fost arestaţi. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei israeliene, Micky Rosenfeld, susţine că jucătorii Spaniei nu au fost niciun moment în pericol.

"Nu au fost probleme de securitate. Au fost luate toate măsurile care se impuneau în timpul şi după meci", a spus Rosenfeld.

Spania a câştigat cu 1-0 în Israel, graţie reuşitei lui Asier Illarramendi, şi a câştigat grupa G a preliminariilor Cupei Mondiale, cu 28 de puncte. Israelul a încheiat grupa pe locul 4, cu 12 puncte.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT