• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Chiqui Tapia, președintele AFA, nu a lăsat soarta calificării doar în mâinile fotbaliștilor, astfel că în deplasarea din Ecuador, acolo unde Messi și compania și-au câștigat până la urmă biletele la turneul final, primul om din federație a luat cu el în delegație un vrăjitor.

Chiqui Tapia i-a trasat vrăjitorului o sarcină clară: Argentina trebuie să se califice la Campionatul Mondial, astfel că l-a lăsat pe acesta să-și facă treaba. La finalul partidei din Ecuador, câștigată de selecționata ”albiceleste” cu 3-1, președintele Federației de Fotbal din Argentina l-a lăudat pe vrăjitor în fața reprezentanților mass-media şi a spus că este mulţumit de randamentul dat.

”Vă spun că acest vrăjitorul a avut mult de-a face cu această calificare contra Ecuadorului. Messi a înscris de trei ori și el ne-a calificat, dar nu putea fără ajutorul vrăjitorului”, a spus Chiqui Tapia.