• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După meciul care le-au adus biletele pentru Campionatul Mondial, Lionel Messi și coechipierii lui au declanșat veselia în vestiarul reprezentativei argentiniene. Atacantul Barcelonei a marcat toate cele trei goluri din victoria, scor 3-1, cu Ecuador.

În timp ce Alexis Sanchez și Vidal au ratat calificarea la turneul final, Argentina s-a calificat la Mondialul din Rusia, grație unui Messi uriaș! Argentina s-a impus cu 3-1 în Ecuador, toate golurile oaspeților fiind înscrise de vârful Barcelonei. La final, pe măsura rezultatului, a fost și fiesta declanșată în vestiar de fotbalistul argentinian. Leo Messi și jucătorii Argentinei au ”explodat” după obținerea biletelor care duc la Cupa Mondială din Rusia. Jucătorii au sărbătorit în vestiar cu cântece și Messi a dat tonul petrecerii.

Jucătorilor li s-au alăturat ambasadorul argentinian Luis Judge și liderii AFA, cu președintele Chiqui Tapia în frunte. ”Trebuie să te încurajăm până la moarte, pentru că Argentina e echipa noastră, pentru că este un sentiment aparte în inimile noastre. Și nu-mi pasă ce spun alții, trebuie să încurajăm echipa”, a fost una dintre piesele auzite în vestiar.