• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Partida cu Elveţia din această seară este vitală pentru naţionala Portugaliei, dar are o importanţă aparte şi pentru starul lusitanilor, Cristiano Ronaldo.

Duelul de pe Da Luz poate reprezenta ultima şansă a vedetei lui Real Madrid de a juca la un Campionat Mondial.

Jurnaliştii de la El Pais susţin că Mondialul de anul viitor, din Rusia, va fi ultimul din carieră pentru Ronaldo, în cazul în care portughezii vor obţine calificarea.

În 2022, când este programat Mondialul din Qatar, Cristiano Ronaldo va avea 37 de ani, acesta fiind motivul pentru care cei de la El Pais nu cred că acesta va mai fi pe teren.

Ronaldo are cifre fantastice în actualele preliminarii: a înscris 15 goluri şi a mai oferit trei pase decisive în cele opt partide disputate de Portugalia în campania de calificare la Mondial.

Cristiano Ronaldo are 146 de meciuri şi 79 de goluri în tricoul lusitanilor, pentru care a debutat în 2003. Este golgheterul all-time şi deţine recordul de selecţii pentru naţionala Portugaliei.

Portugalia - Elveţia se joacă în această seară, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 1. Aflaţi la trei puncte în spatele elveţienilor, portughezii au nevoie de o victorie pentru a merge direct la Mondial. În caz contrar, vor juca în barajul din noiembrie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT