• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Madonna şi fiul ei David Banda au urmărit cu sufletul la gură confruntarea de marți seară în urma căreia Portugalia s-a calificat la Campionatul Mondial. Îndrăgita cântăreață s-a mutat anul acesta în Portugalia pentru a-și susține fiul, David Banda, în vârstă de 11 ani, să devină fotbalist profesionist.

Cântăreața de renume mondial a fost prezentă pe Stadio da Luz la partida dintre Portugalia și Elveția. Madonna a fost surprinsă imediat după prima reușită a lusitanilor, la autogolul lui Johan Djourou, când s+a bucurat alături de fiul ei.

Artista, care în această săptămână s-a plâns pe reţelele de socializare de dificultăţile pe care le întâmpină pentru a găsi o casă în Lisabona, a făcut o pauză pentru a vedea pe viu meciul care a adus calificarea Portugaliei la Cupa Mondială din Rusia, după 2-0 cu Elveţia, contracandidata sa. Vedeta americană a publicat în această vară, pe reţeaua de socializare Instagram, o fotografie cu cei doi copii adoptivi, Stella şi Estere, îmbrăcaţi cu echipamentul Benficăi Lisabona.

Singurul care a continuat să practice fotbalul este fiul ei, David Banda, în vârstă de 11 ani, care de altfel este legitimat la clubul Benfica Lisabona, diviyie unde activeayă şi românul Miguel Constantinescu.

Acum, copilul Madonnei evoluează pentru echipa U13 a clubului portughez şi locuieşte în Sintra, la 40 de kilometri dintanţă de Lisabona. Băiatul Madonnei este adus la antrenamente și jocuri de un șofer care ocupă și rolul de bodyguard.