• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Turcia a câștigat cu 1-0 în fața Croației și are din nou șanse importante de a se califica la Cupa Mondială de anul viitor. După acest meci, Mircea Lucescu a fost mult mai relaxat decât după înfrângerea din Ucraina și a dat asigurări că prestația turcilor de la Harkov nu se va repeta.

Am avut la dispoziție numai trei zile înaintea meciului cu Ucraina. Am încercat să cunosc jucătorii pe care nu îi știam foarte bine pentru că nu au evoluat prea mult la echipele de club în ultima perioadă”, a încercat Lucescu să explice din nou eșecul din Ucraina, 0-2.

Am avut trei antrenamente în care am încercat să punem la punct trei strategii pentru a ne da seama ce tactică este cea mai potrivită”, a continuat antrenorul român al turcilor

Nu a fost suficient pentru primul meci, dar ne-a ajutat mult la cel de-al doilea. Peste o lună veți vedea o națională mult mai bună”, a mai declarat Mircea Lucescu în conferința de presă de după meciul cu Croația, în care a mai spus că este încrezător jucătorii săi pot ajunge la Cupa Mondială din Rusia.

Clasamentul grupei I:

Programul ultimelor două etape din grupa I:

6 octombrie:
Kosovo - Ucraina
Turcia - Islanda
Croația - Finlanda

9 octombrie:
Islanda - Kosovo
Finlanda - Turcia
Ucraina - Croația

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT