• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Turcia se pregătește de meciul decisiv cu Croația, din etapa a 8-a a Grupei I din preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2018. Selecționerul Mircea Lucescu nu a putut trece peste greșelile imense de arbitraj care i-au stricat debutul și care au cauzat înfrângerea cu 0-2.

Mircea Lucescu va primi, cel mai probabil, o sancțiune din partea FIFA pentru comportamentul de la finalul meciului Ucraina - Turcia 2-0 (VIDEO), în funcție de raportul arbitrului Fernandez Borbalan, cel pe care antrenorul l-a așteptat la finalul partidei cu telefonul mobil, pentru a-i arăta erorile comise. Printre cele mai mari, un ofsaid la golul prin care ucrainenii au deschis scorul, mingea ieșită din teren înaintea marcării celui de-al doilea și un penalty neacordat pentru turci.

La rândul său, tehnicianul român spune că aștepta scuze din partea UEFA, din partea arbitrilor și a șefului lor, Pierluigi Collina, care nu au apărut până acum. "Au fost erori care au influențat scorul. Fără ele, poate că am fi câștigat cu 1-0", spune Lucescu.

Selecționerul Turciei a spus că i-a fost greu să își monteze jucătorii pentru meciul contra Croației și să pregătească partida ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

"Așteptam scuze formale de la UEFA, de la Collina sau de la arbitri, dar încă nu am primit nimic. Deciziile lor ne afectează imaginea și munca și e o situație gravă. Au trecut două zile și îmi e greu să îmi motivez jucătorii, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cred că greșelile arbitrilor sunt intenționate. Au fost 5 greșeli împotriva unei singure echipe. Ăsta e fotbalul și de asta îl iubim, dar au fost erori care au influențat scorul. Fără ele, poate că am fi câștigat cu 1-0. Ucraina a jucat mai bine decât noi, a fost organizată mai bine, sunt de acord, dar există o altă dimensiune pentru aceste lucruri. Acceptăm asta, dar nu vreau să comentez mai mult pe această", a spus Mircea Lucescu la conferința de presă de luni, care precedă meciul dintre Turcia și Croația.

Turcia - Croația se joacă marți, 5 septembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.