• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Robert Lewandowski se aşteaptă la un meci mai dificil contra României, la Varşovia, decât cel din noiembrie, de la Bucureşti, câştigat cu 3-0 de Polonia.

"Prezic un meci mai greu decât cel din România, deoarece ei vor fi mai atenţi, vor fi mai defensivi. Noi trebuie însă să rămânem calmi şi să ne facem treaba în faţa suporterilor noştri", a declarat atacantul lui Bayern Munchen.

"Dacă învingem România, ne apropiem în viteză de Cupa Mondială din Rusia", a mai spus Lewandowski, care în noiembrie a reuşit o dublă împotriva "tricolorilor".

Atacantul în vârstă de 28 de ani speră să înscrie sâmbătă în al 11-lea meci consecutiv din preliminarii pentru naţionala ţării sale.

"Vârful" lui Bayern Munchen este pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori ai naţionalei Poloniei, cu 43 de reuşite, după Grzegorz Lato (45) şi Wlodzimierz Lubanski (48).

Polonia este lider detaşat în grupa E, cu un avans de şase puncte faţă Muntenegru şi de Danemarca şi şapte faţă de România.

Partida dintre Polonia şi România va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Narodowy din Varşovia, de la ora 21.45.

Digi Sport transmite cele mai tari meciuri din preliminariile europene pentru Cupa Mondială. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe www.digisport.ro și m.digisport.ro Meciurile României sunt transmise pe Digi Sport 1, după miezul nopții.

România joacă în Polonia, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, cu fazele VIDEO disponibile IMEDIAT după fluierul final. De la ora 1.15, partida va fi difuzată pe Digi Sport 1.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT