• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

VIDEO Polonia - România 3-1. Tricolorii au pierdut fără drept de apel la Varșovia, acolo unde Robert Lewandowski a fost eroul gazdelor. Atacantul lui Bayern Munchen a marcat toate golurile polonezilor și la final și-a luat singur premiul.

Cu hat-trick-ul reușit în poarta lui Tătărușanu, vârful de 28 de ani a ajuns la 5 goluri în două meciuri contra României și la un total de 11 reușite în campania de calificare. Lewandowski l-a egalat astfel pe Cristiano Ronaldo în fruntea clasamentului golgheterilor din preliminarii.

Căpitanul Poloniei a deschis scorul în minutul 29, dintr-o lovitură de la 11 metri. Al doilea gol a venit în minutul 57, cu o lovitură de cap, după un corner. Lewandowski și-a completat hat-trick-ul în minutul 62, când a mai punctat o dată de la punctul cu var.

La finalul partidei, atacantul legitimat la Bayern Munchen a mers să-l salute pe centralul Ruddy Buquet. Deși în mod normal arbitrul este cel care îi oferă mingea marcatorului unui hat-trick, Lewandowski n-a stat pe gânduri și i-a luat balonul din brațe centralului francez.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI