• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Partida de la Dublin, dintre Irlanda și Țara Galilor, scor 0-0, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia 2018, a fost umbrită de un incident groaznic petrecut în minutul 69. Neil Taylor a avut o intrare criminală asupra lui Seamus Coleman. Impactul a fost devastator pentru Coleman, care s-a ales cu piciorul rupt. Căpitanul naționalei Irlandei a urlat efectiv de durere, în timp ce Joe Ledley a fost surprins zâmbind. Fotbalistul a negat însă.

La un duel pentru un balon, fază petrecută în apropierea careului de 16 metri al galezilor, Neil Taylor a avut o intrare criminală asupra lui Seamus Coleman, fără nicio legătură cu mingea. Impactul a fost devastator pentru Coleman, care s-a ales instant cu piciorul rupt. Căpitanul naționalei Irlandei a urlat efectiv de durere, cu greu fiind calmat de un coleg până când a primit primele îngrijiri medicale.

În acest moment, Ledley a fost surprins zâmbind de camerele de filmat și internauții au reacționat imediat. La rândul său, jucătorul lui Crystal Palace a ținut să dezmintă opinia formulată de aceștia. Ledley a spus despre cei care l-au acuzat că a de zâmbit în timpul incidentului au nevoie de un control la cap. El a scris pe contul său oficial de Twitter că ”nu am vrut să comentez prostiile apărute, dar pentru cei care au interpretat în mod greșit și au interpretat aș vrea să le transmit că trebuie să-și facă facă un control la cap. Gândurile mele sunt alături de Seamus Coleman și îmi doresc să se recupereze cât mai repede”.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

”Seamus Coleman a fost la spital. El are piciorul rupt! Aceasta este o mare pierdere atât pentru Everton, dar şi pentru noi. El se va lupta pentru a veni înapoi pe terenul de fotbal”, a reacționat, extrem de trist, selecționerul Martin O'Neill.

VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTĂRII: