• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Edin Dzeko și Kostas Manolas n-au ținut niciun moment cont că sunt coechipieri la AS Roma și au stârnit un conflic general la partida dintre Bosnia și Grecia din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Duelul dintre Bosnia și Grecia s-a încheiat 0-0, dar nu fără evenimente. La finalul meciului, Edin Dzeko și Kostas Manolas au fost aproape de un conflict fizic chiar pe teren. De acolo până la un meleu general n-a mai fost decât un pas.

Cel mai afectat a fost însă până la urmă jucătorul grec Giannis Gianniotas. Acesta a fost lovit cu pumnul în figură de către Stephan Gilli, antrenorul secund al Bosniei și a rămas fără doi dinți.

Tensiunea s-a simțit în aer încă de la începutul partidei. Suporterii bosniaci au fluierat copios imnul grecilor. "Ar trebui să le fie rușine pentru modul în care au reacționat înainte de startul partidei. Acest comportament nu ar trebui să fie prezent în fotbal" a declarat Manolas la finalul partidei.