• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ajuns la 48 de ani, Antonio Conte este gata să revină pe banca naţionalei Italiei, pe care a mai pregătit-o între 2014 şi 2016, înainte să vină în Anglia, la Chelsea, unde a luat titlul din primul an, în Premier League.

Nemulţumiţi de munca lui Gian Piero Ventura (69 de ani), care nu a reuşit să califice Italia direct la Campionatul Mondial, dintr-o grupă din care a făcut parte şi Spania, italienii sunt gata să-i facă o "ofertă remarcabilă" lui Conte, conform jurnaliştilor de la "Daily Express".

Gian Piero Ventura nu ar mai fi dorit de jucătorii de top pe care îi are Italia, iar Conte pare soluţia perfectă, în condiţiile în care Chelsea nu mai este printre favoritele la titlu în Premier League, iar Abramovich pare şi el tentat să mizeze pe un alt tehnician. La Euro 2016, Conte a dus Italia până în sferturile de finală.

"Îmi lipseşte Italia şi nu mă gândesc să rămân mult timp în străinătate. În China nu voi merge vreodată, iar în ceea ce priveşte La Liga şi Bundesliga, e dificil de prevăzut viitorul. Mi-ar plăcea şi o schimbare, să fiu director sportiv", a declarat recent Conte, la Radio Anch'io Sport.

Italia a încheiat grupa G a preliminariilor pentru Mondiale la 5 puncte în spatele Spaniei. Echipa lui Ventura a adunat 23 de puncte în 10 meciuri.