• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Lider neînvins în Grupa I din preliminarii, Croaţia a avut prima ocazie importantă în deplasarea din Islanda după 55 de minute.

Nikola Kalinic a trimis puţin pe lângă. Intrat în repriza secundă, interistul Brozovic a expediat primul şut pe poartă al meciului, dar nu l-a învins pe portarul islandez.

Nordicii au dat lovitura chiar pe final. Lovitura de cap a lui Gudmunson a fost respinsă din corner, iar din lovitura de colţ, Magnusson a înscris, tot cu capul.

Rezultatul final, 1-0, a ajutat-o pe Islanda să-i egaleze la puncte pe croaţi. Cele două naţionale ocupă Acum primele două poziţii ale grupei, iar aceasta a fost prima victorie în meci direct pentru nordici.

Echipele de start

Islanda (4-4-2): Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sirgudsson (Ingason 90+1), Magnusson - Gudmundsson, Guarasson, Hallfredsson, Bjarnason (Gislason 81) - Sigurdsson, Finnbogason (Sigurdason 77)

Croaţia (4-2-3-1): Kalinic - Jedvai, Lovren, Vida, Pivaric - Modric, Badelj - Perisic, Kovacic, Mandzukic (Santini 88) - Kalinic (Brozov 63)