• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

James Rodriguez (25 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a fost surprins într-o ipostază nedemnă atât pentru un component al naționalei Columbiei, dar și pentru un reprezentant al unuia dintre cele mai galonate formații de club din lume.

Imaginea, în care James este surprins în momentul în care face un gest obscen, a fost realizată de către Luis Acosta, fotoreporter AFP, sâmbătă, în timp ce jucătorul se afla în sediul Federației Columbiene de Fotbal, din Bogota.

Gabriel Meluk, directorul sportiv al federației, le-a transmis jurnaliștilor, care s-au simțit ofensați de gestul fotbalistului, că ”gestul lui James denotă stresul acumulat în ultimele zile, atât de el, cât și de întreaga națională, care joacă miercuri un meci pe muchie de cuțit pentru calificarea la Cupa Mondială”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Acosta a explicat și el cum s-a întâmplat totul, dar și că a rămas fără replică în fața gestului pe care l-a făcut jucătorul Realului.

”Eram trei fotografi de la agenții și doi jurnaliști de la WIN Sports Channel. În spatele nostru se aflau ceilalți colegi jurnaliști care se ocupau de interviuri. James, care se afla la etajul al doilea al clădirii, unde se află sala de forță, a apărut la geam și ne-a făcut acest gest”, a povestit Luis Acosta.

Naționala de fotbal a Columbiei se află în cantonament pentru că miercuri, 29 martie, va disputa, în deplasare, meciul cu Ecuador, extrem de important pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia. 

Preliminarii CM 2018 / Zona America de Sud