• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Germania face spectacol în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia și speră să repete performanța din 2014, atunci când a luat titlul, după victoria cu Argentina, scor 1-0.

Nemții sunt de neoprit în calificări și au cele mai bune cifre dintre toate reprezentativele: sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport, echipa lui Low a trecut cu 7-0 de San Marino, la Nurnberg, după tripla lui Sandro Wagner.

VIDEO Germania - San Marino 7-0

Aflat la debutul oficial în echipa națională, la 29 de ani, atacantul l-a convins pe Low că merită o șansă după evoluțiile excelente de la Hoffenheim, revelația sezonului precedent din Bundesliga.

Cu victorii pe linie în grupa C, Germania a marcat nu mai puțin de 27 de goluri în primele 6 meciuri. Nemții au, astfel, cel mai bun atac din preliminariile CM, dar și cea mai bună apărare. Germania a încasat un singur gol, în victoria din martie cu Azerbaidjan, scor 4-1.

Germania conduce detașat o grupă din care mai fac parte Irlanda de Nord, Cehia, Azerbaidjan, Norvegia și San Marino.