• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Andorra a realizat surpriza serii în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, învingând la limită, 1-0, formația Ungariei. La finalul partidei în care favoriții s-au făcut de râs, suporterii maghiari au explodat.

Selecționerul Bernd Storck și jucătorii naționalei Ungariei au încercat în zadar să-i impace pe fanii veniți în Andorra să-i susțină la o partidă care se anunțat mai mult ca o sărbătoare pentru naționala care a avut un parcus excelent la Euro 2016.

Lucrurile n-au stat însă deloc așa. Andorra obținut prima victorie după 13 ani și suporterii maghiari n-au îndurat umilința. Fanii unguri din peluză au fost opriți cu greu să nu intre pe teren de către forțele de ordine și s-au mai calmat abia în momentul în care căpitanul Balazs Dzsudzsak și coechipierii săi le-au aruncat tricourile.

Înfrângea suferită în Andorra a compromis practic șansele maghiarilor de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia. Ungaria se află pe locul 3 în grupă, la 8 puncte în spatele Portugaliei și la 11 distanță de Elveția, formația aflată pe primul loc.