• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în victoria Portugaliei cu 3-0 contra Ungariei. Starul lui Real Madrid a reuşit o "dublă" în succesul de pe Estadio da Luz şi a ajuns la 70 de goluri marcate pentru naţionala ţării sale.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a reuşit, după golurile marcate în minutele 36 şi 65, să devină al patrulea fotbalist european din istorie care ajunge la un asemenea număr de goluri în tricoul primei reprezentative a ţării sale.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI PORTUGALIA - UNGARIA

Doar Ferenc Puskas, cu 84 de goluri pentru Ungaria şi Spania, maghiarul Sandor Kocsis (75 de goluri) şi germanul Miroslav Klose (71 de reuşite) au mai multe reuşite, dintre europeni, decât vedeta naţionalei Portugaliei.

La nivel mondial, Cristiano Ronaldo (137 de meciuri pentru Portugalia) este al 12-lea ca număr de goluri înscrise pentru echipa naţională, la un singur gol distanţă de top 10. Lider este iranianul Ali Daei, cu 109 goluri, urmat de Puskas (84) şi japonezul Kunishige Kamamoto (80).

În România, recordul golurilor marcate pentru echipa naţională şi-l împart Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, cu câte 35 de reuşite.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT