• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Armenia a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Danemarca, disputat în grupa României, printr-o execuţie senzaţională a lui Ruslan Korian.

În minutul 6 al partidei de la Erevan, atacantul de 29 de ani a primit o pasă scurtă de la Hovhannisyan, la aproximativ 25 de metri de poarta lui Kasper Schmeichel.

Fotbalistul legitimat la formaţia rusă SKA Khabarovsk şi-a aşezat mingea din preluare, apoi a tras fantastic direct în vinclu, făcând inutil plonjonul portarului danez.

VIDEO: Golul lui Korian

A fost cel de-al doilea gol marcat de Korian în actuala campanie de calificare, după reuşita din partida pierdută clar în Muntenegru (1-4), şi al treilea în tricoul naţionalei Armeniei.

Avantajul armenilor a durat, însă, doar 10 minute. Thomas Delaney a egalat cu o lovitură de cap din apropiere, după centrarea foarte bună a lui Dalsgaard.

După aproape jumătate de oră de joc, nordicii au trecut în avantaj, datorită golului marcat din lovitură liberă de Christian Eriksen.