• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

A mai rămas mai puțin de un an până la Cupa Mondială din 2018, iar iubitorii fotbalului așteaptă cu sufletul la gură turneul final din Rusia. Fanii nu se vor putea manifesta în voie pe străzile orașelor, iar poliția face deja avertizări cu privire la comportamentele și ținutele care i-ar putea pune în situații nedorite. 

The Moscow Times anunță că poliția rusă plănuiește să îi împiedice pe suporteri, în general ultrași, să umble fără tricouri pe străzi sau prin piețele din cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Cupa Mondială. De asemenea, nici consumul de alcool nu va fi tolerat în spațiile publice.

Ministrul de interne din Rusia a anunțat că oamenii pe jumătate dezbărcați sau cei sub influența alcoolului vor fi îndepărtați de pe străzi sau din piețe.

"Nu vor fi oameni pe jumătate dezbrăcați care să umble pe străzile sau prin piețele din orașele din Rusia. Aceste cazuri vor fi rigid suprimate", anunță The Moscow Times.

12 stadioane din 11 orașe vor găzdui meciuri la Cupa Mondială din Rusia: Moscova (două stadioane), St. Petersburg, Sochi, Ekaterinburg, Kazan, Nizhni Novgorod, Rostov, Samara, Kalinigrad, Volgograd și Saransk. Rusia a câștigat dreptul de a organiza turneul în 2010, înaintea Angliei, Portugaliei și Spaniei.