• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Armenia a câştigat cu 2-0 meciul cu Kazahstan şi are şase puncte în grupa României. Golurile armenilor au venit după ce adversarii au rămas în inferioritate numerică.

Armenia a reuşit a doua victorie din preliminarii, în faţa Kazahstanului, şi rămâne în lupta pentru podiumul grupei E. La Erevan, Pizzelli a avut prima ocazie importantă, dar execuţia sa a fost deviată peste poartă.

Oaspeţii au răspuns prin Tungyshbayev, al cărui şut nu a găsit ţinta. Imediat, Mkhitaryan a nimerit bara, iar lovitura liberă executată de Pizzelli în prelungirile primei reprize a fost apărată de Loria.

Oaspeţii au căzut după eliminarea lui Maliy pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 64. Victimă a fundaşului de la Tobol, Mkhitaryan a fost cel care a deschis scorul, în minutul 73. Kazahii au acuzat şocul şi au primit peste doar două minute încă un gol, semnat de Ozbiliz. Muzhikov şi Nurgaliev au fost în prim plan la ultima fază importantă, iar Armenia - Kazahstan s-a terminat 2-0.