• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce Lionel Messi a câștigat apelul făcut împotriva suspendării de patru etape primite în urma eliminarii din meciul cu Chile, din preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale, presa argentiniană a reacționat dur la adresa FIFA.

FIFA tocmai a legalizat insultele, scuipatul, gesturile obscene, lipsa de respect, atacurile și lipsa de loialitate. S-a întâmplat ceva ce nu este încă foarte bine cunoscut, astfel încât de la suspendare s-a ajuns la nimic. Messi aproape a primit un premiu pentru cel mai bun elev”, notează una dintre principalele publicații din Argentina, Clarin, după ce Comisia de Apel a FIFA i-a anulat starului Barcelonei suspendarea de trei meciuri pe care urma să o ispășească până la finalul acestor preliminarii.

Clarin cataloghează decizia forului internațional drept ”un dezastru și un act de injustiție”, precizând că ”Messi merita să fie sancționat”.

Era în joc viitorul națiunii dacă Messi nu juca în toate cele patru meciuri? Ar fi afectată siguranța națională dacă echipa nu se califică la Mondialul rus?”, se mai întreabă argentinienii de la Clarin.

Imaginea de băiat exemplar a lui Messi nu mai există. El este cel mai bun jucător din lume și ar trebui să fie un exemplu. Nu este un infractor sau un criminal, dar a comis o mare greșeală în activitatea pe care o desfăoară și în urma căreia el este mereu admirat și lăudat. De ce nu au înțeles asta și cei care iau deciziile? Arbitrul brazlian al acelui meci trebuie să fie foarte fericit”, au concluzionat cei de la Clarin.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT