• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamovistul Nemec le-a dat emoţii englezilor pe Wembley, unde a reuşit o pasă de gol şi a fost aproape să îl învingă pe Joe Hart. Anglia s-a impus însă cu 2-1 şi este ca şi calificată la turneul final.

Primele două clasate din Grupa F, Anglia şi Slovacia, s-au întâlnit pe Wembley într-un duel pentru calificarea directă la Mondial. Oaspeţii au dat lovitura după trei minute, atunci când dinamovistul Nemec l-a servit excelent pe Lobotka, iar mijlocaşul de la Celta Vigo nu l-a iertat pe Joe Hart.

Englezii au restabilit egalitatea cu opt minute înainte de pauză. Dier a reluat pe colţul scurt centrarea lui Rashford de la colţul terenului. În repriza a doua, Nemec a avut cea mai mare ocazie a oaspeţilor. Atacantul lui Dinamo n-a reuşit să îl învingă pe Hart cu un voleu din interiorul careului (56). Rashford a adus Anglia în avantaj când mai era o jumătate de oră până la final. Şutul vârfului de la Manchester United l-a lăsat fără şanse pe portarul Dubravka.

S-a terminat 2-1 pentru naţionala Albionului, care mai are nevoie de doar un punct în ultimele două partide pentru a-şi asigura biletele pentru Mondial.

Clasament


Rezumat