• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Schimbarea antrenorului la Anderlecht poate fi de bun augur pentru Nicolae Stanciu. Fostul antrenor al campioanei Belgiei, Aad de Mos, consideră că românul va jucat titular în mandatul noului tehnician și e convins că mijlocașul de 24 de ani va exploda în acest sezon.

”Teodorczyk cred că are postul asigurat în față și consider că în spatele său vor juca Stanciu și Onyekuru. Hanni cred că este supraevaluat și nu are o relație foarte bună cu publicul, de aceea cred că va fi preferat Stanciu.

Cred că în cele din urmă românul va exploda. Este un jucător cu o claritate în joc și cred că noul antrenor îl va prefera în locul lui Hanni”, a spus Aad de Mos, în presa din Belgia.

Hein Vanhaezebrouck a fost numit antrenorul celor de la Anderlecht în urmă cu o săptămână. Acesta l-a înlocuit pe Rene Weiler, care a decis să plece de la echipă în urma rezultatelor mai puțin satisfăcătoare din acest început de sezon. Campioana Belgiei a fost pregătită timp de 4 meciuri de către Nicolas Furtos, care a asigurat interimatul după plecarea lui Weiler.

În acest moment, după 9 etape disputate în campionatul din Belgia, Anderlecht ocupă poziția a șaptea, cu 15 puncte, având 4 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri.

Stanciu a ajuns la Anderlecht anul trecut fiind cel mai scump jucător din istoria clubului. Belgienii au plătit pentru internaționalul român 9,8 milioane de euro.

49 de meciuri, 9 goluri și 10 pase de gol are Stanciu pentru Anderlecht.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Stanciu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT