• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Stanciu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, după transferul la Anderlecht. Internaționalul român a fost mai mult rezervă în ultimele partide și nu a impresionat când a fost folosit. Mijlocașul a fost ținut pe banca de rezerve de către Sofiane Hanni, concurentul său pe post. Algerianul a evoluat în 48 de meciuri și a marcat 12 goluri, reușind să le ofere colegilor 15 assist-uri.

Stanciu poate însă profita de faptul că Hanni se resimte după partida din Europa League cu Manchester United (câștigată de englezi cu 2-1, după prelungiri), când a fost înlocuit cu fostul jucător al celor de la FCSB, în minutul 64 al meciului. Algerianul a fost cel care a marcat golul belgienilor în meciul cu Ibrahimovic&co.

Echipa din capitala Belgiei a anunțat pe site-ul oficial că Hanni este incert pentru derby-ul cu Club Brugge, astfel că mijlocașul român de 23 de ani are șanse mari să revină în primul 11 al celor de la Anderlecht. Mai mult ca sigur, și celălalt român din lotul lui Weiler, Alexandru Chipciu, va fi titular în partida care se va disputa duminică, 23 aprilie, în direct la Digi Sport 1.

Stanciu a ajuns la Anderlecht la începutul sezonului, de la FCSB, pentru 7,8 milioane de euro (echipa lui Becali ar mai putea încasa încă două milioane de euro din bonusuri și alte clauze).

36 de meciuri, 8 goluri și 7 pase de gol are Stanciu în tricoul lui Anderlecht în toate competițiile.

7 milioane de euro este cota de piață a lui Stanciu, conform transfermarkt.com.

Partida dintre Anderlecht și Club Brugge se va disputa duminică, 23 aprilie, de la ora 19:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT