• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mircea Rednic este pe val în campionatul Belgiei. Mouscron a pe locul 3, după ce la finalul stagiunii precedente a evitat retrogradarea pe ultima sută de metri.

Asta l-a făcut pe ”Puriu” să exulte la finalul meciului cu Bruges (2-1). Tehnicianul de 55 de ani a dansat pe teren, spre amuzamentul fanilor. Antrenorul le-a arătat tuturor că are mișcări de invidiat când vine vorba de ringul de dans.

Antrenorul susține că patronul echipei i-a dat mână liberă la transferuri și acest lucru a contat enorm.

”Avem un început foarte bun. Nu e niciun secret, doar faptul că am adus jucători foarte buni, de la Porto, de la Liverpool, de la Standard. Am un lot mult mai bun decât cel de anul trecut. Eu am făcut selecția; dacă o făcea patronul, plecam, nu mai rămâneam. Pretențiile la echipă nu au crescut, trebuie să fim realiști, chiar dacă avem un început bun.

Nimeni nu credea că o să facem punctele pe care le-am făcut până acum. Avem un joc bun, jucăm cu doi atacanți, nu ne apărăm, punem presiune pe adversar. Eu am cea mai tânără echipă din campionat. Este o atmosferă bună la echipă. Eu nu prea eram cu muzica, dar acum e numai muzică în vestiar, dansează cu toții, n-am ce să fac și mă bag și eu la dans”, a declarat Mircea Rednic, la Digi Sport Matinal, cu două zile în urmă.