• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După demiterea lui Rene Weiler de la Anderlecht, probabil că noul staff al "tricolorilor" a aşteptat cu multă speranţă primul joc al campionilor Belgiei, în Cupă, cu Westerlo. A fost 1-0 pentru Anderlecht, gol Onyekuru în minutul 66, dar veştile de acolo nu sunt strălucite. Argentinianul Nicolas Frutos a schimbat sistemul în 3-4-3 şi l-a titularizat doar pe Chipciu. În plus, după ce Weiler începuse să-l folosească fundaş dreapta, acum Frutos l-a trimis mijlocaş stânga.

Alex a jucat doar până în minutul 63. Antrenorul care a activat cinci ani şi jumătate la Bruxelles între 2006 şi 2010, şi a câştigat de trei ori titlul, l-a scos pe Chipciu în minutul 63, când l-a introdus pe Dennis Apiah. În acel moment scorul era 0-0.

Pe partea stângă, indiferent că la naţională a fost Piţurcă, Iordănescu şi Daum, jucătorul preferat este Bogdan Stancu. În plus, este foarte probabil ca Florin Tănase să fie şi el chemat la lot, iar Cristi Tănase se află pe lista de principiu a "stranierilor" care vor veni la meciurile cu Kazahstan şi Danemarca.

Nicolae Stanciu a rămas tot pe bancă la startul partidei din şaisprezecimile Cupei Belgiei şi a intrat pe gazon în minutul 71, fără ca presa belgiană să scoată în evidenţă vreo realizare a jucătorului pe care s-au plătit cei mai mulţi bani în Belgia, aproape 10 milioane de euro.