• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce Anderlecht a decis să numească al treilea antrenor principal al echipei, de la startul sezonului, după Rene Weiler şi interimarul Nicolas Frutos, mulţi români sperau ca acum Hein Vanhaezebrouck să aibă ochi şi pentru Nicolae Stanciu, până la urmă cel mai scump transfer al Belgiei.

Din păcate pentru noi, dar mai ales pentru jucător, nu a fost aşa. Ba, mai mult, presa din Belgia, Het Nieuwsblad, susţine că Alexandru Chipciu va fi sacrificat şi el, deşi era unul dintre titularii obişnuiţi.

Chiar dacă în ultimele meciuri primise sarcini defensive de la argentinianul Frutos, el rămăsese unul dintre titulari.

Hein Vanhaezebrouck a lăsat de înţeles în conferinţa de presă susţinută joi că la partida cu Malines, din această seară, 21:30, în direct pe Digi Sport 2, va schimba şi sistemul şi va trece la un 3-4-3.

Conform belgienilor, în poartă va fi Boeckx, pe linia fundaşilor vor apărea Dendoncker, Kara şi Deschacht, la mijloc Appiah, Kums, Trebel, Onyekuru, iar în atac Gerkens, Teodorczyk şi Hanni.

Specialiştii consideră că există doi mari absenţi din noua formulă gândită de noul tehnician (recomandat de titlul surprinzător obţinut cu Gent), Chipciu şi Obradovic. De Stanciu nu au pomenit nimic.

Cele mai importante meciuri din Belgia pot fi urmărite etapă de etapă pe canalele Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT