• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Stanciu are mari șanse să fie singurul român pe teren la Anderlecht în primul meci după revenirea de la echipa națională. În timp ce Alexandru Chipciu se recuperează după accidentarea la spate pe care a suferit-o la victoria României cu Kazahstan (3-1 VIDEO), Stanciu se pregătește pentru primul joc sub comanda noului antrenor, Hein Vanhaezebrouck.

În așteptarea meciului de debut al noului tehnician, Stanciu (24 de ani) impresionează la antrenamente cu tehnica sa. Miercuri, cu două zile înaintea partidei cu Mechelen, fostul mijlocaș de la FCSB a impresionat cu jongleriile cu mingea pe care le-a făcut, iar Anderlecht a publicat scurtul videoclip pe canalul oficial de Twitter al clubului.

Anderlecht joacă vineri, 13 octombrie, de la ora 21:30, pe terenul lui Mechelen, în etapa a 10-a a campionatului Belgiei. Meciul e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și cele mai importante faze VIDEO sunt în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

În acest moment, după 9 etape disputate în campionatul din Belgia, Anderlecht ocupă poziția a șaptea, cu 15 puncte, având 4 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri.