• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Christoph Daum ar putea să îi antreneze în continuare pe Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, chiar dacă nu va mai fi selecţionerul naţionalei României. Anunţul a fost făcut chiar de presa din Belgia.

Voetbal24.be a admis că antrenorul care a condus-o pe Bruges în stagiunea 2011-2012 poate fi o variantă pentru Anderlecht, Gent sau Oostende, după ce a fost demis de Federaţia Română de Fotbal.

Aceasta nu ar fi prima experienţă în Belgia pentru germanul de 63 de ani. Acesta a fost antrenorul lui Bruges, iar după ce a terminat campionatul pe locul 2, le-e cerut conducătorilor să îl lase să plece, din cauza unor probleme familiale.

Daum este istorie pentru naţionala României, aflată la o campanie de preliminarii dezastruoasă, în care a obţinut doar 9 puncte din 24 posibile. Tricolorii sunt pe locul 4 în Grupa E, fără şanse de a urca în clasament.

Principalii favoriţi pentru înlocuirea lui Daum la naţionala României sunt Cosmin Contra, Dan Petrescu, Walter Zenga şi Gică Hagi.