• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

VIDEO Academia Rapid - Progresul 2005 13-0. Noua echipă pe care fostele mari glorii ale Giuleștiului, precum Pancu și Daniel Niculae, o propun fanilor, într-un proiect inițiat de către Primăria Sectorului 1, a câștigat fără emoții primul meci din Liga 4.

Dincolo de scorul final, de hat-trickul realizat de către Daniel Niculae, de faptul că Daniel Pancu nu a fost inclus în lotul pentru acest meci din cauza unei accidentări, merită menționat faptul că întâlnirea, găzduită de Giulești, s-a disputat într-o atmosferă de mare meci mare. Acest lucru a fost posibil datorită celor 7.000 de fani, care au cântat încă dinainte de a începe meciul, dar și după final.

Și Daniel Niculae, care îndeplinește și funcția de președinte, a fost emoționat de atmosferă, deși el are foarte multe meciuri disputate pe un Giulești arhiplin și într-o atmosferă absolut senzațională.

”Sincer, nu mă așteptam la o astfel de atmosferă, la o asemenea afluență de spectatori. Dar publicului giuleștean i-a fost dor de Rapid iar fanii au mai demonstrat încă o dată că această formație este una dintre cele mai iubite din România”, a spus Niculae, prezent în studioul emisiunii ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Atacantul a ținut să le mulțumească fanilor și prin intermediul social-media. 

”Rapidiștilor le-a fost dor de Rapid! Giuleștiul respiră! Oare câte echipe din primul eșalon fotbalistic se pot lăuda cu 7.000 de spectatori la meciuri, darămite una de Liga a 4 a ?!? Respect maxim!”, a postat Niculae.

VIDEO cu rezumatul partidei