• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSA Steaua se află în plină pregătire, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. După ce în primul amical, din istoria noii echipe, s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Comprest București, duminică, 30 iulie, roș-albaștrii s-au impus și în fața reprezentativei România U17, al cărui selecționer este Sorin Colceag.

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. 

Revenind la amicalul disputat duminică dimineață la Cheile Grădiștei, cei de la CSA Steaua au avut parte și de galerie, dar și de prezența lui Massimo Pedrazzini. Aproximativ 100 de fani au creat o atmosferă incendiară, folosindu-se și de fumigene și torțe.

Primul gol a fost marcat de Cătălin Mirea, în minutul 38, după care Gabriel Peptănuș a majorat diferența după pauză.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

De altfel, fanii roș-albaștrilor susțin că ar veni în număr și mai mare la meciurile favoriților dacă ar știi din timp programul. Într-un text postat pe site-ul steaualibera.com, fanii își exprimau dorința ca amicalele să fie fixate și anunțate cu mai multe zile înainte de disputarea lor, pentru ca mai mulți susținători să fie prezenți. ”Clubul să anunțe mai repede ce amicale a programat și când. Suporterii vor putea astfel să se organizeze mai bine și să fie prezenți în număr cât mai mare”, au postat aceștia pe respectivul site.

Deși oficialii nu știu încă dacă Steaua va fi înscrisă în Liga 4 sau Liga 5, suporterii se gândesc deja la ce se va întâmpla în noul sezon și vor ca clubul să comercializeze deja abonamente. Mai mult, ei solicită clubului și transmiterea meciurilor prin intermediul canalului de Youtube.

CSA Steaua (echipa de start): Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Gheorghiță, Curt, Vîlcea – Chivu, Mirea, Pătrănoiu.

Pe parcursul jocului au fost introduși și ceilalți componenți ai lotului, care se află în cantonamentul montan. Nu au putut fi utilizați, din motive medicale, Răzvan Prodan (întindere musculară) și Predescu (răcit).

Foto: Asociatia Stelistilor 1947