• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cel mai așteptat meci din Liga 4, cel dintre Academia Rapid și CSA Steaua, programat sâmbătă, 14 octombrie, în Giulești, de la ora 19:15, se va derula în fața unor tribune arhipline. Cele 10.000 de tichete, scoase la vânzare, au fost deja epuizate, astfel că se anunță o atmosferă incendiară

La spectacol vor contribui și cei 1000 de suporteri ai roș-albaștrilor. Oficialii celor de la CSA Steaua au obținut acest număr mare de bilete cu o singură condiție. Omologii giuleștenilor au cerut ca partida retur, cea în care elevii lui Ion Ion vor fi gazde, să se dispute pe un teren similar, care să le permită și suporterilor vișinii să vină în număr la fel de mare la meci, precum o vor face steliștii acum. S-a și semnat un protocol în acest sens, ba chiar s-au și vehiculat deja câteva variante.

Cum terenul 5 din Complexul Ghencea nu poate găzdui decât 1000 de locuri, cum terenul mare nu mai poate fi utilizat deloc pentru partide oficiale, cei de la Armată au propus ca variante stadioanele din Chiajna și Berceni.
A mai fost propusă și varianta Dinamo, acolo unde Rapid a mai disputat un meci, numai că aceasta a picat din start din mai multe motive. Cei de la CSA nu doresc să joace meciurile de acasă în fieful roș-albior, plus că ar fi existat riscul unor încăierări între suporteri.