• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE: Lewis Hamilton (Mercedes) îşi va schimba motorul, ceea ce înseamnă că va fi retrogradat cinci poziţii de pe grila de start în Marele Premiu al Austriei. Pe lângă efectul imediat, sportivul mai ratează o oportunitate: putea să îl egaleze pe legendarul Michael Schumacher la numărul de pole-position-uri (68) chiar cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii (săptămâna viitoare). Hamilton trebuie să amâne egalarea acestui record, pe care nu îl va mai savura în propriul fief.


 

Vremea frumoasă din Alpii austrieci a permis monoposturilor de Formula 1 să fie mai rapide în antrenamente cu aproape două secunde față de anul trecut.

Lewis Hamilton a fost primul pilot care a coborât sub 1 minut și 6 secunde pe tur, oprind în cele din urmă cronometrul la 1.05.483. Ultrasoftul violet s-a dovedit a fi un cauciuc extrem de performant, alți patru piloți venind în antrenamente aproape de rezultatul britanicului: Sebastien Vettel, Valteri Bottas și cei doi piloți Red Bull - Verstappen și Ricciardo. Red Bull nu are victorie pe circuitul de casă, însă locul doi de anul trecut al lui Max plus victoria din etapa din Baku a lui Daniel pot genera o surpriză de proporții duminică - mai ales dacă va ploua, așa cum anunța prognoza meteo.

Turul de circuit de pe Red Bull Ring a fost ușor modificat, afișând acum 10 viraje, punctele cele mai delicate fiind virajele 1, 3, 6 și 10. În clasamentul general, înainte de această etapă cu numărul nouă în calendar, conduce Sebastien Vettel cu 153 de puncte, pilotul scuderiei Ferrari fiind urmat la 14 puncte de Lewis Hamilton.

Marele Premiu al Austriei va avea loc duminică, 9 iulie, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1. Antal Putinică şi Florin Ion vă aşteaptă “pe” Grila De Start cu o oră înainte de start, dar şi după cursă.

Tot ce trebuie să știi despre Marele Premiu al Austriei. Cursa e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la 15:00!