• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00). Tot duminică, la 21:00 ai FCSB - Craiova (Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Robert Vișoiu s-a clasat pe locul 15 în cursa principală de Formula 2, de la Baku.

Pe traseul stradal din Azerbaidjan, Charles LeClerc a obținut cea de-a treia victorie din sezon. Pentru a doua oară la rând, monegascul s-a impus cu plecare din pole-position.

LeClerc a rezistat în fruntea plutonului, în ciuda celor două intervenții ale safety-carului. Mașina de siguranță a ieșit prima dată după ce Johnny Cecotto s-a oprit în virajul doi. A doua oară s-a întâmplat după accidentul elvețianului Louise Deletraz.

Niciodată, poziția lui Charles LeClerc nu a fost amenințată de principalul său adversar, olandezul Nyck de Vries. Cursa a fost întreruptă cu steag roșu în ultimele trei tururi și nu s-a mai reluat.

În virajul 8 au rămas blocate 4 monoposturi. LeClerc a fost urmat pe podium de Nyck de Vries și Nicolas Latifi. Leclerc, care și-a mărit avansul din clasamentul general, a dedicat victoria tatălui său, decedat în această săptămână.

Cursa de sprint de la Baku va fi duminică, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1.