• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Robert Vișoiu s-a clasat pe locul 15 în cursa principală de Formula 2, de la Baku.

Pe traseul stradal din Azerbaidjan, Charles LeClerc a obținut cea de-a treia victorie din sezon. Pentru a doua oară la rând, monegascul s-a impus cu plecare din pole-position.

LeClerc a rezistat în fruntea plutonului, în ciuda celor două intervenții ale safety-carului. Mașina de siguranță a ieșit prima dată după ce Johnny Cecotto s-a oprit în virajul doi. A doua oară s-a întâmplat după accidentul elvețianului Louise Deletraz.

Niciodată, poziția lui Charles LeClerc nu a fost amenințată de principalul său adversar, olandezul Nyck de Vries. Cursa a fost întreruptă cu steag roșu în ultimele trei tururi și nu s-a mai reluat.

În virajul 8 au rămas blocate 4 monoposturi. LeClerc a fost urmat pe podium de Nyck de Vries și Nicolas Latifi. Leclerc, care și-a mărit avansul din clasamentul general, a dedicat victoria tatălui său, decedat în această săptămână.

Cursa de sprint de la Baku va fi duminică, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1.