• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au provocat întreruperea cursei Marelui Premiu al Azerbaidjanului de la Baku, după ce germanul a intrat direct în britanic, în momentul în care toți piloții se aflau în spatele Safety Car-ului.

Incidetul a determinat apariția mai multor glume pe internet, cei doi foști campioni mondiali din Formula 1 fiind ironizați de foarte multă lume. Duelul lor a fost transpus, printre altele, în mai mult filme, seriale și animații, precum Captain America: Civil War, Friends sau The Simpsons.

În urma acelui incident, cursa s-a reluat după o întrerupere de aproximativ 20 de minute, iar, apoi, Sebastian Vettel a fost penalizat cu un stop & go de zece secunde.

În cele din urmă, cursa a fost câștigată de către Daniel Ricciardo, iar pe podium s-au mai clasat Valtteri Bottas și Lance Stroll. Vettel și Hamilton au încheiat pe locurile patru, respectiv cinci.

VIDEO Incidentul dintre Vettel și Hamilton:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT