• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00). Tot duminică, la 21:00 ai FCSB - Craiova (Digi Sport 1)

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au provocat întreruperea cursei Marelui Premiu al Azerbaidjanului de la Baku, după ce germanul a intrat direct în britanic, în momentul în care toți piloții se aflau în spatele Safety Car-ului.

Incidetul a determinat apariția mai multor glume pe internet, cei doi foști campioni mondiali din Formula 1 fiind ironizați de foarte multă lume. Duelul lor a fost transpus, printre altele, în mai mult filme, seriale și animații, precum Captain America: Civil War, Friends sau The Simpsons.

În urma acelui incident, cursa s-a reluat după o întrerupere de aproximativ 20 de minute, iar, apoi, Sebastian Vettel a fost penalizat cu un stop & go de zece secunde.

În cele din urmă, cursa a fost câștigată de către Daniel Ricciardo, iar pe podium s-au mai clasat Valtteri Bottas și Lance Stroll. Vettel și Hamilton au încheiat pe locurile patru, respectiv cinci.

VIDEO Incidentul dintre Vettel și Hamilton:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT