• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Sepang și a stabilit un nou record al circuitului. Ferrari a reușit dubla, însă diferența dintre Vettel și Raikkonen a fost de șase zecimi de secundă.

Lewis Hamilton, liderul clasamentului general, a fost al 6-lea. În prezent, Hamilton și Vettel sunt despărtiți în clasamentul general de 28 de puncte. Flavio Briatore, fostul șef al echipei de Formula 1 Renault, este de părere că accidentul lui Vettel de la Singapore o să se dovedească decisiv în lupta pentru titlul mondial.

”Pentru mine a fost o mare greşeală. Dacă te lupţi pentru campionat nu îţi asumi asemenea riscuri. Sebastian şi-a asumat riscuri când a făcut acea manevră, Verstappen nu avea nimic de pierdut. Nu ştiu de ce nu l-a lăsat pe Vertappen să treacă, îşi poziţiona maşina pe locul doi şi apoi avea o şansă la victorie”, a spus Flavio Briatore, fostul șef al echipei de Formula 1 Renault, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Antrenamentul cu numărul 2 de la Sepang a fost întrerupt cu steag roșu în ultimele 15 minute, după ce o gură de canal desprinsă a cauzat explozia pneului dreapta spate de pe monopostul lui Romain Grosjean. Antrenamentul cu numărul 3 se va desfășura sâmbătă, de la ora 09.00, în direct pe Digi Sport 3, iar calificarile vor fi de la ora 12.00, în direct pe Digi Sport 1.

Interviul integral cu Flavio Briatore va putea fi urmărit duminică, în emisiunea Grila de Start, în direct la Digi Sport 1 de la ora 09:00.