• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sebastian Vettel a încheiat cu cel mai bun rezultat prima zi din Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Germanul de la Ferrari a stabilit reperul în primul antrenament.

În cea de-a doua sesiune cronometrată a plouat, motiv pentru care doar cinci piloţi au avut rezultate cronometrate. Vettel a fost urmat la două zecimi de secundă de Lewis Hamilton.

Podiumul a fost completat de Daniel Ricciardo. Astfel, top 3-ul a avut în componenţă trei echipe diferite.

Primul antrenament a fost întrerupt în cea de-a doua jumătate cu steag roşu. Carlos Sainz a pierdut controlul monopostului la ieşirea din acul de păr şi a distrus puntea faţă.

Anterior, Sainz anunţase că va schimba sistemul MGU-H, motorul termic şi turbocompresorul şi va pierde 20 de poziţii pe grila cursei de la Suzuka.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 06.00, în direct la Digi Sport 1, iar calificările vor fi de la ora 9.00, în direct tot la Digi Sport 1. Cursa va fi duminică, de la 8.00, la Digi Sport 1.

 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT