• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Francezul Romain Grosjean va rămâne la echipa Haas şi în sezonul următor, a confirmat el joi, înaintea Marelui Premiu al Ungariei, care se va disputa în acest weekend.

''Sunt încântat să continui aventura. Este o echipă foarte bună, în creştere'' a mărturisit pilotul francez în vârstă de 31 de ani într-o conferinţă de presă.

Grosjean îl va avea coechipier ca şi în acest sezon pe danezul Kevin Magnussen. Preşedinte al Asociaţiei piloţilor de Formula 1 (GPDA), francezul va deveni tată pentru a treia oară în ianuarie anul viitor.

Proprietarul echipei americane, Gene Haas, care şi-a făcut averea fondând în 1983 o antrepriză de producţie de maşini-unelte, a evocat deja săptămâna trecută această dublă prelungire de contract.

Prezentă şi în Nascar, scuderia americană a debutat în Campionatul Mondial de Formula 1 în 2016. Ea se află acum pe locul 7 în clasamentul constructorilor, cu 29 puncte. Ea are acelaşi număr de puncte ca şi anul trecut în aceeaşi perioadă, însă nu a mai reuşit niciunul în restul sezonului.

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, 30 iulie, de la ora 15:00.

AGERPRES