• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa Mercedes a dominat primele două antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

Într-un week-end în care monopostul german a fost modificat radical, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au început cu rezultate foarte bune și au fost despărțiți la finalul zilei de nouă sutimi de secundă.

În ambele sesiuni, Ferrari a fost cea de-a doua echipă, cu Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel la 3 zecimi de secundă.

Simetria s-a păstrat și de la locul 5 în jos. Red Bull Racing și Renault F1 au blocat top 8-ul. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost urmați de Nico Hulkenberg și Jolyon Palmer.

În primul tur parcurs din antrenamentul cu numărul 1, Fernando Alonso a avut o cedare de motor și a încheiat ziua ultimul. Alonso este singurul pilot spaniol care a câștigat un Mare Premiu de Formula 1.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfășura sâmbătă, de la ora 12:00, pe Digi Sport 1, iar calificările vor fi de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 2.