• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Pilotul britanic Paul di Resta îl va înlocui pe brazilianul Felipe Massa în echipa Williams-Mercedes, la Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapă din Campionatul Mondial de Formula 1, care va vaea loc duminică pe circuitul de la Hungaroring, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"După ce nu s-a simţit bine în sesiunile de antrenamente libere, Felipe Massa nu va mai concura la Hungaroring", au anunţat reprezentanţii pilotului brazilian.

Massa fi înlocuit de scoţianul di Resta, care a participat la ultima cursă din circuitul de Formula 1 în 2013.

"Echipa Williams-Mercedes îl sprijină pe Massa şi îl va susţine pentru a se reface cât mai repede şi pentru a putea participa la Grand Prix-ul din Belgia", se arată într-o declaraţie a celor de la Williams-Mercedes.

Pilotul sud-american a acuzat ameţeli şi o stare generală de rău după antrenamentele libere, ajungând la spital pentru investigaţii medicale.

În cea de-a treia sesiune de pregătiri, de sâmbătă, el a obţinut abia al 17-lea timp.

AGERPRES