• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Circuitul Sepang a organizat weekend-ul trecut ultimul Mare Premiu de Formula 1 al Malaeziei, eveniment care a atras pe durata celor trei zile un total de 110.064 spectatori, începând de la antrenamente libere până la calificări şi cursa de duminică, relatează Reuters.

Audienţa a fost cu 31,9% mai mare ca în 2016 şi cea mai mare din 2013, înainte ca motoarele V8 de 2,4 litri să fie înlocuite cu cele turbo-hibride de 1,6 litri.

Premierul malaezian Najib Razak a marcat cu nostalgie încheierea aventurii din Formula 1: ''Am găzduit cursa timp de 19 ani şi cred că am avut parte de momente de neuitat''. Prima cursa din Malaezia s-a desfăşurat în 1999, într-un moment în care Asia găzduia curse de Formula 1 doar în Japonia.

Directorul circuitului Sepang, Razlan Razali, a declarat pentru Reuters că Malaezia nu mai vrea să găzduiască curse, chiar dacă ar fi gratis, pentru că sportul cu motor nu reuşeşte să atragă suficient interes din partea localnicilor.

Ultima cursă din Malaezia a fost câştigată duminică de olandezul Max Verstappen, de la Red Bull.

AGERPRES