• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lewis Hamilton a încheiat pe prima poziţie antrenamentele de vineri ale Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei. Pilotul Mercedes a fost al doilea cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente, pe pneuri soft.

În cea de-a doua sesiune, britanicul a reuşit să îmbunătăţească pe pneuri ultrasoft şi l-a devansat pe Kimi Raikkonen cu peste două zecimi de secundă.

Valtteri Bottas a completat top 3-ul în antrenamentul cu numărul 2, întrerupt de o ploaie torenţială în ultimele 20 de minute.

VEZI AICI TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE MARELE PREMIU AL BELGIEI

Cel mai urât incident s-a petrecut în primul antrenament, când, după 15 minute, Felipe Massa a ieşit în afara pistei înaintea virajului 10. Şasiul monopostului Williams a trebuit schimbat, iar Massa a ratat întreaga sesiune cu numărul 2.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la Digi Sport 2, iar calificările vor fi de la ora 15.00, în direct la Digi Sport 1.

 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT