• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Germanul Sebastian Vettel va deveni cel mai bine plătit pilot din Campionatul Mondial de Formula 1 dacă va accepta oferta de prelungire a contractului propusă de Ferrari.

Italienii sunt gata să-i plătească 120 de milioane de euro în următorii trei ani cvadruplului campion al lumii, potrivit El Mundo Deportivo.

Vettel ar urma să încaseze 40 de milioane euro pe sezon dacă îşi va pune semnătura pe noul acord propus de oficialii de la Maranello, cu opt milioane de euro mai mult decât câştigă în prezent, conform datelor publicate în luna aprilie de publicaţia "Business Book".

Astfel, potrivit acestor cifre, în cursul acestui sezon Sebastian Vettel va încasa în total 32 de milioane de euro, le fel ca şi marele său rival de la Mercedes, britanicul Lewis Hamilton.

Cei doi sunt urmaţi de spaniolul Fernando Alonso (McLaren), cu un salariu anual de 30 de milioane de euro, iar pe poziţia a patra, la mare distanţă, este australianul Daniel Ricciardo, de la Red Bull, cu 11 milioane de euro pe sezon.

Finlandezul Kimi Raikkonen, colegul lui Vettel de la Ferrari şi campion mondial în 2007, are un salariu anual de opt milioane de euro, în timp ce compatriotul său, Valtteri Bottas, colegul lui Hamilton la Mercedes, încasează şase milioane de euro pe sezon.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT