• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) şi australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) vor fi retrogradaţi cu câte 5 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Marii Britanii de Formula 1, din cauză că au schimbat cutia de viteze înaintea sesiunii de antrenamente libere derulate sâmbătă pe circuitul de la Silverstone.

Bottas, cel mai rapid în sesiunile de antrenamente libere de vineri, a schimbat cutia de viteze înainte de a disputa 6 curse consecutive, cum prevede regulamentul, şi Federaţia internaţională de automobilism a dictat o penalizare cu 5 locuri pe grila de start a cursei de duminică.

O sancţiune similară, pentru aceleaşi motive, a primit şi Ricciardo, care va fi de asemenea retrogradat cu 5 locuri pe grila de sart.

Tot ce trebuie să știi despre Marele Premiu al Marii Britanii. Cursa e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la 15:00!

AGERPRES