• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

România a câștigat cu 84-65 în fața Maltei al doilea meci de la Europeanul de baschet sub 20 de ani, divizia B. Tricolorii au început mai slab. După primul sfert erau conduşi cu 23-19, dar au revenit și s-au impus fără probleme.

"Cred că a fost mai greu să ne motivăm la început, dar o victorie rămâne o victorie" a declarat la final Bogdan Nocolescu, jucător legitimat la CSM Oradea.

A fost a doua victorie a României in grupa de la Oradea, după succesul de la debut, 63-51 cu Georgia. "Până la urmă am câștigat la o diferență confortabilă. În afară de primul sfert am controlat în totalitate meciul, nici nu m-am gândit că se poate întâmpla altfel" a declarat selecționerul Tudor Costescu.

Tricolorii joacă urmatorul meci contra Macedoniei. Cu o victorie ar fi aproape siguri de calificarea în play-offul competitiei.