• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În cea de-a doua semifinală din play-off-ul Ligii Naţionale, Steaua a învins Sibiul cu 81-79 şi conduce la general cu 2-1.

Steaua a obţinut a doua victorie a semifinalei din playoff cu CSU Sibiu. Aflate la egalitate după cele două dueluri din Ardeal, cele două echipe au oferit un meci echilibrat şi la Bucureşti. Pentru stelişti, lituanianul Runkauskas a fost principalul pericol în ofensivă: a marcat din toate poziţiile.

23 de puncte a reuşit Runkauskas pentru Steaua, care avea trei puncte avans înainte de ultimul minut. Cooper a apropiat-o la un punct pe CSU Sibiu în ultimele secunde, dar ardelenii au ratat victoria la ultima fază.

"A fost o presiune pe noi pentru că era primul meci acasă. Să fim concentrați și pentru miercuri, să câștigăm și să mergem în finală", a spus stelistul Mihai Paul.

Meciul patru se joacă tot la Bucureşti, miercuri, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, de la ora 18:30.

În cealaltă semifinală, CSM Oradea a învins-o pe U-BT Cluj cu 69-59 (VIDEO). Clujenii conduc cu 2-1 la general.