• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Timba Timişoara este prima calificată în Liga Naţională de Baschet, după primele două meciuri ale turneului de baraj. Colegiul Naţional Aurel Vlaicu şi Poli Iaşi se vor lupta azi pentru ultimul loc promovabil.

Timba Timişoara a revenit în elita baschetului românesc, după doi ani de absenţă. După ce anul trecut au ratat accesul în primul eșalon în turneul de promovare, anul acesta au evitat orice emoţie.

Vineri au câştigat cu 69-58 în faţa celor de la Cuza Sport Brăila, iar sâmbătă au făcut pasul decisiv. În faţa lui Poli Iaşi, Kovac, de la Timba, a fost jucătorul meciului, cu 24 de puncte, secondat de veteranul Cuic.

La pauza mare scorul a fost 51-34, iar la final bănăţenii s-au impus cu 95-71. Timişorenii, deja promovaţi, vor juca al treilea meci al turneului împotriva celor de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu, azi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.

CN Aurel Vlaicu - Cuza Sport Brăila 96-80

Colegiul Naţional Aurel Vlaiu a învins-o cu 96-80 pe Cuza Sport Brăila şi continuă lupta pentru promovare. Meciul a fost echilibrat în primul sfert, iar la pauza mare scorul a fost 40-39, după aruncarea de trei puncte a lui Corneanu, de la brăileni.

Sfertul al treilea s-a încheiat 66-64, iar în ultimul act a fost o singură echipă pe teren. Colegiul Naţional Aurel Vlaicu s-a impus în final cu 96-80 după aruncarea de trei puncte a americanului Joliffe şi mai poate spera la promovare în cazul unei victorii cu Timba Timișoara. În celălalt meci, Cuza Sport Brăila va întâlni Poli Iași, în celălalt meci al zilei, de la ora 17:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4.