• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM CSU Oradea a reușit să câștige meciul 3 al finalei mici din Liga Națională de baschet. Campioana de anul trecut s-a impus grație unui coș marcat în ultima secundă și a câștigat cu 2-1 la general

Final dramatic în duelul pentru locul 3, din Liga Națională de baschet. După ce Oradea și Sibiul și-au împărțit victoriile în primele partide, meciul decisiv a avut o desfășurare electrizantă. Gazdele de la CSU Sibiu au condus cu 10 puncte după primul sfert și la un moment dat chiar avea un avans de 18 puncte, însa fosta campioană a revenit până la pauza mare (39-35).

În continuare s-a jucat echilibrat până în ultimele minute, când jucătorii lui Dan Fleşeriu s-au distanțat din nou, 67-58. A urmat însa o demonstrație defensivă a orădenilor. Au încasat doar 4 puncte în 5 minute și au încheiat victorioși, 72-71, după un cos în ultima secundă, semnat de Franklin.

Omul meciului a fost însă Pasalic, care a marcat 27 de puncte, deși a început partida pe bancă.