• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Eșec dramatic pentru CSM CSU Oradea. Victoria cu 85-70 din retur, ÎN DIRECT la Digi Sport, nu a fost de ajuns pentru calificarea în turul secund din FIBA Europe Cup: în prima manșă, bihorenii pierduseră la diferență de 16 puncte în fața lui Balkan Botevgrad.

CSM CSU Oradea a ratat dramatic calificarea în turul secund din FIBA Europe Cup. Învinsă de Balkan Botevgrad în prima manşă, la diferenta de 16 puncte, echipa antrenată de Cristian Achim a remontat spectaculos în partida de pe teren propriu.

Fără Martin Zeno, accidentat în meciul tur, orădenii conduceau cu 47-35 în pauza mare. Finalul partidei a fost incendar. Înaintea ultimului minut, scorul a devenit 81-65 și gazdele erau calificate. S-a marcat de fiecare parte spre final, din aruncări libere, iar scorul era 85-70 pentru CSM CSU, cu 11 secunde rămase de jucat.

Principalul marcator al partidei, cu 36 de puncte, Nemanja Milosevic a irosit însă aruncarea decisivă și bulgarii merg în turul secund al competiției.