• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Max Verstappen, cel mai tânăr câștigător de Grand Prix în Formula 1, i-a purtat noroc lui Marco Wittmann în a doua cursă a etapei DTM din Olanda.

Wittman, campionul en titre de la BMW a făcut un parcurs perfect și în ciuda jocurilor de culise ale celor de la Audi a obținut prima victorie de manșa din sezon. Pe podium, Marco Wittmann a primit trofeul câștigătorului chiar de la Verstappenn, invitat de onoare în acest weekend DTM.

Dubla rundă de pe Zandvoort a marcat două schimbări în clasamentul general. Mai întâi sâmbătă Rene Rast a profitat de greșeala lui Mattias Ekstrom și a trecut pe prima poziție pentru doar un punct diferență. Duminică însă, norocul a stat de partea suedezului, care a punctat serios pe abandonul lui Rast de această dată.

Mai mult, Wittman a scos aproape maximum de puncte de-a lungul weekend-ului de pe malul Mării Nordului și a urcat pe 2 la general, în detrimentul lui Rene Rast. În plus, podiumul de duminică l-a adus pe Mike Rockenfeller, tot pilot Audi, la numai 22 de puncte de liderul Ekstrom.

Cu 6 manșe până la finalul sezonului și 168 de puncte în joc, oricare pilot din primii 6 în clasament poate deveni campion, lupta directă fiind acaparată deocamdată de Audi și BMW. A fost un weekend dezastruos pentru Mercedes și în special pentru Lucas Auer, care își poate lua revanșa pe Nurburgring, peste 3 săptămâni.